Eurotank Amsterdam B.V.

Specialiteit: complexe blending

EuroTank Amsterdam (ETA) onderscheidt zich van andere terminals door de hoge mate van flexibiliteit en opslagvermogen van de op- en overslaglocatie. De terminal heeft een capaciteit van 1.394.000 m³ voor vloeibare bulkproducten verdeeld over 211 tanks. Daarnaast heeft ETA elf steigers van formaat, waaraan grote schepen geladen en gelost kunnen worden. In haar dienstverlening aan klanten richt ETA zich vooral op steigerflexibiliteit en complexe blending. ETA hanteert hoge standaarden op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

member_terneuzen_image

ETA rond

Eurotank Amsterdam B.V.
Havennummer 1248
Jan van Riebeeckhavenweg 9
1041 AD Amsterdam

Contact
t: +31 (0)20 58 72 122
w: Eurotank Amsterdam

Verbindingen
icon_pumpicon_vesselicon_railcaricon_truck

Tankgrootte
20.000 – 50.000 m³

Capaciteit
1.328.000 m³

Diensten

Productenopslag

  • Benzine
  • Kerosine
  • Diesel
FacebookTwitterLinkedIn