Vesta Terminal Flushing B.V.

Veilige en betrouwbare diensten

Vesta Terminals is een onafhankelijk tankopslagbedrijf dat zijn klanten veilige en betrouwbare logistieke diensten aanbiedt. Vesta richt zich in het bijzonder op stookolie, geraffineerde producten, biofuels en petrochemische producten. Het bedrijf omvat drie opslagterminals, in Antwerpen, Vlissingen en Tallinn met een totale capaciteit van 1,6 miljoen m3. Het hoofdkantoor van Vesta bevindt zich in Utrecht. Sinds 2013 is Vesta een 50:50 partnership van Mercuria Energy Asset Management B.V. and Sinomart KTS Development Limited.

member_terneuzen_image

map-247

Vesta Terminal Flushing B.V.
Oosterhavenweg 14
4382NL Vlissingen

Contact
t: +31 118 49 28 20
e: flushing@vestaterminals.com
w: https://www.vestaterminals.com

Verbindingen
icon_pumpicon_vesselicon_railcar

Tankgrootte
1.000 – 32.500 m³

Capaciteit
388.553  m³

Diensten

Productenopslag

  • Petroleum
  • Chemicaliën
  • Biofuels
FacebookTwitterLinkedIn