Zenith Energy

Tankstations bevoorraden

De terminal van Zenith Energy (voorheen BP Amsterdam Terminal) is gelegen aan de Hornweg in het Westelijk Havengebied van Amsterdam. De terminal is een moderne import/export terminal voor brandstoffen als propaan, butaan, benzine en diesel en omvat 75 tanks en een totale opslagcapaciteit van één miljoen kubieke meter. Vanuit Zenith Energy worden de lokale en regionale tankstations bevoorraad met benzine, gasolie en LPG. Daarnaast wordt de internationale handel in olie- en gasproducten in Europa en de rest van de wereld, voornamelijk Noord- en Zuid-Amerika en Afrika, bediend.

10b

Zenith Energy rond

Zenith Energy
Hornweg 10
1045 AR Amsterdam
Postbus 8125
1005 AC Amsterdam

Contact

t: +31 20 58 63 211
f: +31 10 29 58 179
w: https://zenithterminals.com

Verbindingen
icon_pumpicon_truckicon_railcar

Aantal tanks
75

Capaciteit
1 miljoen m³

Diensten

  • Tankopslag
  • Blending van olieproducten

Productenopslag

  • Tankopslag
  • Blending van olieproducten
FacebookTwitterLinkedIn